Az OROS-Süti Kft. története

A z OROS-SÜTI Kft. elődje 1970-ben kezdte meg élelmiszergyártó tevékenységét Polgár Kálmánné vezetésével, aki a mai napig irányítja a gyártást.

A mélyhűtött termékek előállítása 1980-ban indult különböző gombócfajták bevezetésével, ill. 1982-ben a mélyhűtött tortakészítményekkel. Először a túrókrém tortacsalád ért el sikereket, amelyet követtek a kakaós, gyümölcs és jellemzően hazai ízek, mint a Dobos (mai elnevezése "Mi tortánk"), Somlói stb. torták.

A mélyhűtött desszert termékek népszerűvé váltak úgy a hazai, mint az exportpiacokon: több, mint 800 ezer db mélyhűtött tortát állítottunk elő évente, amelynek 80 % exportra került a FÁK ill. európai piacokra.

2016-ban elindítottuk új, töltött tészta (tortellini/ravioli) gyártó kapacitásunkat.

A belföldön a kiskereskedelem (TESCO, Auchan, CBA, Family Frost stb) részére, valamint HORECA partnereknek szállítunk. Igény esetén új ízeket fejlesztünk ki partnereinknek sajátmárkás együttműködés keretében.

A mélyhűtött torták elnyerték a Kiváló Minőségű Élelmiszer díjat a Vidékfejlesztési Minisztériumtól, valamint díjat nyert az INTERNORGA hamburgi élelmiszer kiállításon.

Receptúráinkban előnyben részesítjük a természetes, hazai előállítású adalékok felhasználását.

Képgaléria